Vi maler udendørs – facader, træværk og vinduer

Udvendigt Malerarbejde

Trænger den pudsede facade til en opfriskning, eller kræver træværk og vinduer vedligeholdelse, kan Elmer Entreprise tilbyde kvalitetsmalerarbejde, der sikrer et langtidsholdbart resultat.

Det danske vejrlig er hårdt ved husfacader og udvendigt træværk. Både sol, vind, sne og frost stiller store krav til materialer og den rette behandling for at sikre at husets og facadens levetid.

Vi har stor erfaring i udvendig vedligeholdelse og varetager opgaver både for store boligblokke, etplanshuse og huse i flere plan. Vi udfører alt udendørs puds- og malerarbejde og rekvirerer selv stillads, hvis det er påkrævet.

Få et uforpligtende tilbud

Vi bestræber os altid efter at give den bedste service, hvorfor vi prioriterer din tid højt. Vi garanterer et tilbud 24 timer efter besigtigelse!

Facaderenovering

Facaderenovering

Er facaden blevet grå og plettet, kan den komme til at se ud som ny med en pudsning. Her arbejder vi sammen med en murer, og sammen sørger vi for, at facaden kommer til at se ud som ny – samtidig med at facaden bliver beskyttet og sikret mod fugtskader og andre skader. 

Der er penge at spare på at vedligeholde facaden på den rigtige måde, og vi står til rådighed med råd og vejledning.

Korrekt behandling af trægavle og udhæng

Husets træværk kan holde længe med den korrekte behandling. Elmer Entreprise har stor erfaring i den rette behandling med træbeskyttelse og maling af træværk, så det kan modstå vejr og vind og fremstå flot og vedligeholdt.

Vi maler trægavle, udhæng og vindskeder, plankeværk og carporte – intet arbejde er for stort eller småt for vores erfarne malersvende. 

Maling af facade og udvendig renovering

Vi foretager alt udendørs malerarbejde og leverer altid et flot og gennemført arbejde til aftalt tid og pris.

At levere kvalitetsarbejde er en meget væsentlig del af Elmer Entreprises værdigrundlag, ligesom vi lægger vægt på ordentlighed, god kommunikation og dialog med vores kunder.

Det er vigtigt for os at overholde aftaler og pris. Vi følger arbejdet fra start til slut og slipper det ikke, før du er tilfreds. 

Afrensning, kitning og maling med linolie

Vi sørger for først at skrabe den gamle maling af, sliber og kitter vinduerne, før der grundes og males op med linolie, der er at foretrække til gamle vinduer.

Vi arbejder sammen med en tømrer, der kan foretage den nødvendige reparation af vinduet, såfremt der er træværk, der trænger til udskiftning, før vi maler op.

Om det er en nødvendighed eller af æstetiske grunde, kan en renovering give dine vinduer et nyt liv og sikre, at dit hus fremstår velholdt.

Er der tale om nyere vinduer, anvender vi normal vinduesmaling, der sikrer, at vinduerne fremstår flotte og vedligeholdt samtidig med, at deres levetid forlænges.

Maling og renovering af vinduer

Skaller malingen på vinduerne, og trænger træet til en restaurering, kan en professionel vinduesrenovering forlænge træets holdbarhed.

Samtidig er det et godt alternativ til den dyrere udskiftning af vinduer. Ofte er de gamle vinduer fremstillet af langt bedre træ, end det er tilfældet i dag. De originale vinduer passer måske også bedre i husets stil og kan holde i mange år med den korrekte vedligeholdelse. 

Elmer Entreprise har stor ekspertise i at vedligeholde vinduer – både i store ejendomme, hvor vi sørger for stillads og afdækning, og i mindre huse i ét eller flere plan.

Enhver opgave tæller

"Hvorfor vælge os?"

Planlægning

Alle projekter planlægges, for bedst mulig arbejdsgang.

Opmåling

Den rette opmåling af dit projekt, giver den mest korrekte pris fra start.

Niveauer

Vi arbejder på alle etager og i alle niveauer uanset sted.

Beskrivelse

Du modtager altid en klar beskrivelse af opgaven.

Totalentreprise

Vi har samarbejdspartner til at løfte hele din opgave.

Sparring

Opdag muligheder og tiltalg med vores profesionelle sparring.

"Hvad siger vores kunder"