Vi maler inden døre – indhent tilbud

Indvendigt malerarbejde

Elmer Entreprise udfører alt indendørs malerarbejde med fokus på kvalitet og miljøvenlighed.

Vi har en bred erfaring indenfor malerfaget og kan påtage os en hvilken som helst indendørs maleropgave. Vægge, vinduer, døre eller lofter – vi udfører arbejdet til din tilfredshed. 

Også de mere kreative opgaver har vi stor erfaring i såsom opsætning af tapet, fuldspartling og opsætning af filt samt maling af vægge med indfarvet sandspartel – såkaldt KABE-maling. 

Få et uforpligtende tilbud

Vi bestræber os altid efter at give den bedste service, hvorfor vi prioriterer din tid højt. Vi garanterer et tilbud 24 timer efter besigtigelse!

Hos Elmer Entreprise kan vi udføre alt fra de helt små opgaver til store opgaver i form af totalrenoveringer. Vi er behjælpelige med mange typer maleropgaver for private og erhvervskunder. Vi har således både udført opgaver for store shoppingcentre og firmadomiciler og hjulpet privatkunder til et nyt og velholdt udtryk i hjemmet.

Har du ved en maleropgave brug for gulvafslibning, el-, tømrer- og murearbejde, kan vi påtage os at være tovholder på opgaven. Vi indhenter tilbud og koordinerer selve arbejdet, så der er sikkerhed for at projektet kommer sikkert i mål til aftalt pris og tid.

Vi har et fast team af samarbejdspartnere, der deler vores høje kvalitetsstandarder, så du har sikkerhed for både service og kvalitet.

Vi tilstræber altid at give den bedste service, og vi garanterer et tilbud senest 24 timer efter besigtigelse, så tøv ikke med at kontakte os.

Vi går meget op i dialogen med vores kunder og sikrer god planlægning, så både pris og tid overholdes.

Malerarbejde med høj kvalitet

Vi sætter kvalitet i højsædet og sørger altid for, at der bliver vasket ned, slebet og spartlet, før det egentlig malerarbejde går i gang. Vi tilbyder blandt andet følgende former for malerarbejde inden døre:

Og vi slipper ikke arbejdet, før det er udført til din fulde tilfredshed. 

KABE-maling er smukt og holdbart

KABE er et japansk ord for de vægge, som traditionelt er blevet anvendt på japanske slotte, templer og eksklusive tehuse, og denne metode vil skabe en fin og holdbar stemning i dit hjem.

KABE-maling giver en levende overflade, der er stemningsfuld og smuk at se på. Samtidig opnås en smudsafvisende overflade, der står flot i mange år. Og så er overfladen rar at røre ved.

Hos Elmer Entreprise har vi stor erfaring i at udføre maling med KABE, der fås i flere farvevarianter, så du altid finder en, der passer til dine ønsker. 

Det er finesserne, der gør forskellen, og vi rådgiver gerne om farver og indretning – og kan udover det mere almindelige malerarbejde også hjælpe med at skabe et mere kunstnerisk udtryk i dit hjem.

Maler med omhu i København og Nordsjælland

Vores medarbejdere er præcise og overholder aftaler og giver gerne lige det ekstra, der gør, at arbejdet fremstår perfekt. Det betyder, at de for eksempel gerne lige giver et fodpanel det penselstrøg, der skal til for at få rummet til at stå skarpt, selvom det ikke lige var med i aftalen. 

Vi kører i København og omegn samt Nordsjælland fra Hillerød i nord til Ishøj i syd.

Enhver opgave tæller

"Hvorfor vælge os?"

Planlægning

Alle projekter planlægges, for bedst mulig arbejdsgang.

Opmåling

Den rette opmåling af dit projekt, giver den mest korrekte pris fra start.

Niveauer

Vi arbejder på alle etager og i alle niveauer uanset sted.

Beskrivelse

Du modtager altid en klar beskrivelse af opgaven.

Totalentreprise

Vi har samarbejdspartner til at løfte hele din opgave.

Sparring

Opdag muligheder og tiltalg med vores profesionelle sparring.

"Hvad siger vores kunder"