når kvalitet er lige så vigtig som pris

Tømrerarbejde

Vi udfører alt lettere tømrerarbejde. Så ønsker du at udskifte dit køkken, eller vil du have nye døre eller vinduer, står vi parat med dygtige medarbejdere, der kan udføre arbejdet fra start til slut.

Med en tømrer i vores medarbejderstab, har vi har fuldstændig styr på udførelsen af opgaven. Maleren skal ikke afvente tømreren eller omvendt, fordi vi har medarbejderne in house og kan dermed sikre en hurtig udførelse af arbejdet uden unødige forsinkelser.

Uanset arbejdets art, sikrer vi, at det er udført korrekt og til din tilfredshed. Vi arbejder overalt i Storkøbenhavn fra Hillerød til Ishøj.

Få et uforpligtende tilbud

Vi bestræber os altid efter at give den bedste service, hvorfor vi prioriterer din tid højt. Vi garanterer et tilbud 24 timer efter besigtigelse!

Ofte kan en reparation af et gammelt vindue, hvor det trækker ind, være en god og billig løsning. En professionel udført vinduesrenovering kan forlænge træets holdbarhed og er til tider et godt alternativ til en total udskiftning.

Andre gange kan det bedre betale sig at udskifte vinduet. Men uanset hvad du ønsker, kan vores tømrer rådgive dig og sikre arbejdet udført til din tilfredshed.

Hos Elmer Entreprise har vi øje for detaljen, og vores medarbejdere udviser præcision og omhu og arbejder godt sammen, så arbejdet forløber uhindret og inden for den aftalte tid. 

Kontakt os for en snak – vi kommer gerne ud for at se på opgaven.

Stor erfaring og høj kvalitet

Med mere end 10 års erfaring i byggebranchen er du sikret kvalitetsarbejde. Vores medarbejdere er meget bevidste om at overholde aftaler og afslutter aldrig en opgave før den er udført til perfektion.

Vores kunder ved, at vi tilstræber den bedste service, og vi går meget op i dialogen om opgaverne og sikrer planlægning, så den aftalte pris og tid overholdes.

Og vi har et stort team af faste samarbejdspartnere indenfor VVS, el-arbejde og murere, som leverer samme høje kvalitet, som kendetegner Elmer Entreprise. 

Nye vægge, gulve, carport, plankeværk eller terrasse

Er familien vokset, så der er behov for flere børneværelser, kan vores tømrer opsætte en væg, der deler et stort værelse i to. På den måde kan børnene få opfyldt ønsket om eget værelse uden en flytning.

Vi kan naturligvis også fjerne en væg, hvis du ønsker at lægge to mindre værelser sammen til ét. Og vi kan lægge et nyt gulv, så der ikke er overgange, der røber, at der før var to rum.

Elmer Entreprise kan opføre carporte, plankeværk og rækværk – og er ønsket en lækker træterrasse kan vi lægge den. 

Er dit gulv gammelt og trist at se på, kan vi tilbyde afslibning og renovering. Og ønsker du et helt nyt gulv, kan vores dygtige tømrer lægge det med stor akkuratesse.

Kvalitetsmaterialer

Vi er meget opmærksomme på bæredygtighed og lægger vægt på kun at anvende kvalitetsmaterialer.

Vi rådgiver dig gerne om forskellige træsorter og deres anvendelse og modstandsdygtighed over for slid, vind og vejr, så du får præcis det, der passer til dit behov. 

Elmer Entreprise står klar til at hjælpe dig med tømrerarbejde ude som inde, så kontakt os og få gjort dine drømme til virkelighed.

Tilbud og opfølgning

Vi har respekt for din tid, og vi garanterer et tilbud 24 timer efter besigtigelse. Og vi følger op på opgaven undervejs, og sender aldrig en regning uden først at have kontaktet dig for at sikre, opgaven er løst tilfredsstillende.

Enhver opgave tæller

"Hvorfor vælge os?"

Planlægning

Alle projekter planlægges, for bedst mulig arbejdsgang.

Opmåling

Den rette opmåling af dit projekt, giver den mest korrekte pris fra start.

Niveauer

Vi arbejder på alle etager og i alle niveauer uanset sted.

Beskrivelse

Du modtager altid en klar beskrivelse af opgaven.

Totalentreprise

Vi har samarbejdspartner til at løfte hele din opgave.

Sparring

Opdag muligheder og tiltalg med vores profesionelle sparring.

"Hvad siger vores kunder"