Elmer Entreprise

et firma med en passion

Louise Elmer stiftede Elmer Entreprise i 2018. Hun havde på det tidspunkt allerede otte års erfaring fra byggebranchen og en stærk bevidsthed om kvalitet og godt håndværk. – Siden er firmaet støt og roligt vokset og har i dag seks svende med plads til fortsat vækst. 

Elmer Entreprise lægger vægt på et godt kollegialt samarbejde, og der er en god og venskabelig stemning i firmaet. Opgaver udføres med omhu fra start til slut – der ryddes op og er god orden i firmabilen. Det giver glade medarbejdere og i sidste ende glade kunder.

Vi er specialister i både det traditionelle malerarbejde og det mere nicheprægede kunstneriske udtryk.

Få et uforpligtende tilbud

Vi bestræber os altid efter at give den bedste service, hvorfor vi prioriterer din tid højt. Vi garanterer et tilbud 24 timer efter besigtigelse!

"Malere som sætter kvaliteten i højsædet"

Elmer Entreprise skiller sig ud ved at den meget stærke kvalitetsbevidsthed og ønsket om altid at levere det bedst mulige resultat. Firmaet konkurrerer derfor ikke på pris, men på kvalitet. Vores tilfredse kunder fortæller, at vi har skabt et ry som et godt malerfirma, som de kan stole på.

Derfor får vi mange kunder gennem anbefalinger – firmaet har i dag en alder, hvor der er mange tilbagevendende og loyale kunder, som kommer igen og igen, fordi de lægger vægt på service og kvalitet. 

Vores kundekreds spænder vidt fra store boligejendomme til firmadomiciler og private kunder.

Malerarbejde med fokus på bæredygtighed og miljø

Vi lægger stor vægt på bæredygtighed og miljø og anvender genbrugsplast til afdækning og indendørs maling har enten svanemærket eller EU-blomsten for at sikre et så sundt indemiljø som muligt. Malingen er også astma- og allergivenlig. 

Vi undersøger muligheden for at udskifte vores firmabiler til el-biler og overvejer at lease el-cykler med lad til opgaver indenfor kortere afstande. 

Du kan forvente dialog og samarbejde

Dit projekt og dine behov er i centrum, og vi lytter til dine ønsker og lægger stor vægt på en god dialog, så vi kan rådgive om den bedste løsning for arbejdets udførelse. 

I vores øjne bygger et godt samarbejde på gensidig tillid og åbenhed om opgavernes art og varighed. Og vi sætter en ære i at overholde den aftalte tid og pris.

Vores vigtigste opgave er at løse maleropgaven til kundens tilfredshed – og vi står klar med professionel rådgivning og opgaveløsning. Du skal blot glæde dig til at se det færdige resultat, hvad enten det er facaderenovering eller opsætning af nyt tapet i privatboligen.

Vi samarbejder med et fast team indenfor VVS, EL, murere og tømrere, så vi på den måde sikrer, at arbejdet forløber som det skal. 

Malere med faglig stolthed

Elmer Entreprise har stor faglig stolthed og slipper ikke en opgave, før den er løst til punkt og prikke. Og vi sender aldrig en regning uden først at have kontaktet dig for at høre, om du er tilfredse. Og skal noget ændres, gør vi det med det samme.

Louise Elmer står selv for den overordnede dialog med kunderne og kommer rundt og afgiver tilbud, ligesom hun står for arbejdets planlægning.

Elmer Entreprise udfører opgaver for både private og erhvervskunder som for eksempel store shoppingcentre og firmadomiciler, hvad enten der er tale om renoveringer eller indvendigt og udvendigt malerarbejde af enhver art.

Enhver opgave tæller

"Hvorfor vælge os?"

Planlægning

Alle projekter planlægges, for bedst mulig arbejdsgang.

Opmåling

Den rette opmåling, giver den mest korrekte pris fra start.

Niveauer

Vi arbejder på alle etager og i alle niveauer uanset sted.

Beskrivelse

Du modtager altid en klar beskrivelse af opgaven.

Hovedentreprise

Vi har samarbejdspartnere til at løfte hele din opgave.

Sparring

Opdag muligheder med vores profesionelle sparring.