Vi har øje for detaljen

Gulvafslibning

Gulvet er en vigtig del af hjemmet og er med til at give et smukt og sammenhængende.

Der findes mange forskellige slutbehandlinger og de kan nemt tilpasses dine/jeres ønsker og være med til at fuldende stilen og udtrykket i jeres indretning.

Få et uforpligtende tilbud

Vi bestræber os altid efter at give den bedste service, hvorfor vi prioriterer din tid højt. Vi garanterer et tilbud 24 timer efter besigtigelse!

Slibning af gulve og den rette behandling

I kan enten vælge et gennemgående tema eller udfordre den traditionelle løsning og lege med forskellige nuancer. Mulighederne er mange, men kvalitet er alt afgørende for det gode resultat og vi ser det som vores vigtigste opgave, at levere netop dette.

Du har måske købt en gammel lejlighed og hevet linoleum laget af og nedenunder ligger de originale flotte, solide gamle brædder. De kan være beskadiget eller fyldt med spartel eller limrester. Det kan også være at der tidligere har været en vandskade og brædderne er blevet ujævne. I de tilfælde kræver gulvet en afhøvling, hvor man typisk fjerner 2-4mm af gulvet for at komme ned til frisk træ inden man fortsætter med at slibe dem.

Det kan være en svær opgave at vælge hvilken behandling du ønsker af dine gulve. Der er mange ting man skal tage højde for og mulighederne er mange. Derfor kan selve slutresultatet være svært at forestille sig. Vi guider dig/jer og vejleder jer igennem hele processen og rådgiver ud fra jeres ønsker og behov.

Vi sliber og lakerer/olierer også trapper, bordplader og udendørs træterrasser. Der er mange muligheder og vi bistår gerne med gode råd og forslag gennem hele forløbet.

Enhver opgave tæller

"Hvorfor vælge os?"

Planlægning

Alle projekter planlægges, for bedst mulig arbejdsgang.

Opmåling

Den rette opmåling af dit projekt, giver den mest korrekte pris fra start.

Niveauer

Vi arbejder på alle etager og i alle niveauer uanset sted.

Beskrivelse

Du modtager altid en klar beskrivelse af opgaven.

Totalentreprise

Vi har samarbejdspartner til at løfte hele din opgave.

Sparring

Opdag muligheder og tiltalg med vores profesionelle sparring.

"Hvad siger vores kunder"